lørdag den 22. december 2012

tyggegummiets magt

Der var en gang en pige, som gerne ville have langt hår. Pigens hår voksede meget langsomt og hun var meget utålmodig og moderen måtte slet ikke rette det til en frisure - næ nej det skulle bare vokse!

Men så en dag kom tyggegummiet på besøg...Det var stor, det var lyserødt og duftede kraftigt af jordbær...yngstepigen var stolt og hun tyggede og tyggede, for det var sjældent at hun fik besøg af sådan en slags tyggegummi!


Lidt slik kom på julebordet og yngstepigen skulle lige smage - imens blev tyggegummiet parkeret i hånden :-( Pludselig kløede dct nakken...


Yngstepigen forsøgte selv at fjerne sporene fra tyggegummiet, men var altså nødsaget til at fortælle, hvad der var hændt.... så måtte  mor pludselig gerne rette frisuren til :-)


Sådan ser yngstepigen ud  - efter klipning - hele familien synes hun er meget sødere at se på  - så her passer ordsproget: Intet er så galt at det ikke er godt for noget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Par nr 13

##strikkeløftet2018 er nået. Målet var 12 par mønster vanter. Jeg har indtil nu strikket 13 par. Det stopper ikke her - på pindene 2,5 er et...