søndag den 10. marts 2013

overspringshanding

I går skrev jeg 4 mål for weekenden...Det startede fint med en kop kaffe, sol og et ærme til Skappelgenseren.
 
 
Det gik fint og i løbet af gårsdagens eftermiddag fik jeg færdiggjort ærmet:-)
Så skulle jeg bare begynde på ærme nummer 2 MEN jeg havde jo også et lille punkt, der handlede om at løbe sæsonen i gang  - det fik jeg gjort, men jeg var i elendig form, så det blev til mere gang end løb men skidt, så har jeg også et mål på motionsfronten.
Under mit gang/løb fandt jeg ud af at det var koldt og at jeg manglede et ordentligt tørklæde. Så i stedet for at strikke andet ærme, hev jeg et UFO projekt op af kurven - det var mit Fassetinspirede wrap strikket i Kauni regnbuegarn.
Jeg gad faktisk ikke strikke det til et wrap - det blev for langt og kedeligt - så nu er det et lille tørklæde, som kan varme min hals i kommende uge.
 
Jeg er ikke helt tilfreds med det, men det skal nok blive brugt under jakken..men det var min overspringshandling i stedet for at strikke videre på ærme 2 - dog har jeg slået op til det samt strikket 3 pinde :-)
 
 
Et andet mål var at slå op til marts måneds sok - det har jeg gjort i dag og jeg er også kommet i gang med selve mønsteret...
 
det må altså betragtes som endnu en overspringshandling for jeg burde engentlig gøre Skappelgenseren færdig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Der fejres

Vi fejrer at hverdagen begynder igen. Vi har nydt en fantastisk sommerferie med super vejr og afslapning. Men nu glæder vi os også til at hv...