fredag den 27. december 2013

julestrik

 Som beskrevet i forrige indlæg, så fik jeg en garnpakke af min kollega Tine. Garnpakken med mønster er fra en garnbutik i Helsinge. Pakken indeholdt to nøgler indiecita  babyalpaca samt et nøgle  Zauberball. Mønsteret er Fence byBeckmann - det kan findes på www.ravelry.com  Farverne gengives ikke særlig godt på dette billede - farverne er rustrød og karrygul babyalpaca samt et zauberball nøgle, som matcher.
Det er nemt at strikke og det vokser hurtigt. Det mest besværlige er at huske at tage ud i hver anden zauberball række!
 


 
Før jul vandt jeg jo en Give away hos Toirit. Denne norske designer laver nogle meget smukke ting - efter min mening! Jeg har under gruppen "I make mittens"  også på www.ravelry.com tilmeldt mig denne KAL som begynder i januar. Jeg glæder mig til at se, hvilke fine vanter, som kommer ud af det. Et er sikkert de bliver strikket 2 ad gangen, ligesom jeg strikkede sokkerne til julegave.
 
Derudover har Toirot sin egen gruppe på føromtalte website, og denne gruppe startede en KAL i går  - dog skal man selv købe mønsteret, men det gør absolut ikke noget. Jeg har ikke lige plads i kalenderen til at deltage i flere strikke projekter, som afvikles på tid. Men mønsteret bliver købt, for senere at kunne strikke en til mig selv.

1 kommentar:

  1. Hyggelig at du er med på KAL'en. Men du kan nok ikke strikke to på en gang - høyre og venstre vott er nemlig litt forskjellige, og mønster kommer først på venstre, så på høyre vott... Mansjetten kommer i morgen, den er lik for begge votter, så den kan du strikke to av, forresten. Godt nytt år, og lykke til med vottestrikk!

    SvarSlet

Tur til Møns Klint

Vi tog en tur med de to ældste unger til Møns Klint. Ingen af dem havde været der før. Vi nåede ned af de 497 trin, gå en tur på stranden og...